BRUGES 75
The Cobbler - Gent
INGREDIËNTEN
- 4,5 cl gin
- 2 cl biersiroop*
- 2 cl citroensap
- 10 cl Blanche de Bruges
GARNITUUR
- Bloemetje
BEREIDING
- Shake 4,5 cl gin, 2 cl biersiroop* en 2 cl citroensap voor 10 à 15 seconden.
- Double strain de cocktail door een zeefje in een coupeglas.
- Top de cocktail af met ongeveer 10 cl Blanche de Bruges.
- Garneer met een bloemetje.
*Extra: Biersiroop
- Giet 12 cl Blanche de Bruges in een kommetje en laat het 20 minuten staan.
- Combineer met 200 gr rietsuiker in een pot over een laag vuurtje.
- Roer om tot de suiker is opgelost en haal het weg van het vuur.
- Laat afkoelen tot kamertemperatuur en giet de siroop over in een glazen fles.
- De siroop is 1 week houdbaar.